Molotovljev koktel na predajnike

U blizini predajnika Radija Sto plus na Šultenovačkom brdu kod Novog Pazara, večeras oko 21 čas bačen je molotovljev koktel.

Izvor: B92

Sreda, 10.10.2007.

23:07

Default images

Kako saznaje B92 napadači su bacili molotovljev koktel i pokidali kablove u blizini predajnika. U neposrednoj blizini se nalazi i predajnik Regionalne televizijie. Policija je blokirala prolaz i isključila struju u ovoj oblasti, a prema prvim informacijama u eksploziji nema povređenih.

Blizu ovih predajnika su i predajnici svih ostalih televizija, pa su građani Novog Pazara ostali večeras bez televizijskog programa.

Podsećamo da je Regionalna talevizija već bila meta nepoznatih napadača koji su pretukli jednog radnika obezbeđenja ove TV stanice, a iste noći nepoznati napadač je demolirao studio televizije Jedinstvo.

Regionalna televizija je pod kontrolom opštine Novi Pazar, televizija Jedinstvo je privatna televizija, a radio Sto plus je u vlasništvu novinske agencije Beta iz Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: