"Kakav seks volite?"

Kandidatima za posao u Ministarstvu spoljnih poslova Hrvatske postavlja pitanja o tome kakav seks vole.

Izvor: B92

Petak, 17.02.2006.

10:58

Default images

Jedna od kandidatkinja koja je ovih dana bila na testiranju za posao u Ministarstvu inostranih poslova Hrvatske bila je neprijatno iznenađena kada je među skoro 300 pitanja dobila i ona o seksualnim navikama i ukusima. Kandidati su bili pitani da li posećuju zabave na kojima se menjuju partneri, da li se uzbude dok gledaju porno-filmove, da li mogu da uživaju u seksu bez perverzija i tome slično.

U Ministarstvu potvrđuju da su takva pitanja standardni deo procedure pri testiranju i ističu da seksualna orijentacija ne utiče na dobijanje posla, već da su odgovori na pitanja pokazatelj socijalne osetljivosti kandidata na neke teme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: