Lekari se bore za život devojke

Lekari se bore za život Branislave Rebić, povređene u saobraćajnoj nesreći koju je, kako tvrdi policija, izazvao Luka Karadžić.

Izvor: B92

Subota, 16.07.2005.

10:50

Default images

Branko Rebić, otac dvadesetjednogodišnje Branislave, izjavio je Fonetu da je prilikom sudara, koji je, kako tvrdi policija, izazvao brat Radovana Karadžića, optuženog za ratne zločine, Branislava zadobila teške povrede glave i da se 24 sata nakon nesreće nalazi u besvesnom stanju u bolnici u Kragujevcu.

“Njeno stanje je kritično, jer je zadobila teške povrede glave. Niko od lekara ne daje nikakve prognoze”, izjavio je Rebić.

Istražni sudija Opštinskog suda u Topoli Milan Mesarović odredio je tridesetodnevni pritvor Luki Karadžiću zbog sumnje da je pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređena Branislava Rebić iz sela Banja, kod Aranđelovca. Istražni sudija je, nakon saslušanja, odredio pritvor Karadžiću zbog opasnosti od bekstva i radi sprečavanja uticaja na svedoke teške saobraćajne nesreće.

Prema navodima policije, Luka Karadžić je, upravljajući "Mercedesom" nikšičke registracije, na magistralnom putu Kragujevac - Mladenovac, u mestu Gornja Trnava kod Topole, prešao na levu stranu kolovoza i sudario se sa "Fiatom" kojim je upravljala Branislava Rebić.Policija je saopštila da je Luka Karadžić vozio pod dejstvom alkohola i najavila da će, jer je izvršio "teško delo protiv bezbednosti saobraćaja", biti priveden istražnom sudiji.

Rebić je rekao da je odmah posle nesreće bio na mestu udesa i da je Branislava pošla sa momkom kod njegovih rođaka. Na njih je naleteo "Mercedes" koji je sekao krivinu i svojom levom stranom udario u levu stranu Branislavinog automobila. Branislava je vozila brzinom od 40 kilometara na čas, svojom stranom kolovoza, izjavio je Rebić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: