Čović: Danas manje nasilja, ali se ne treba opuštati

Izvor: Beta, BK

Subota, 20.03.2004.

01:15

Default images

Predsednik Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju Nebojša Čović izjavio je da se nasilje na Kosovu smiruje, ali da se "ne treba opustiti", jer će se najverovatnije nastaviti. Čović je, gostujući na BK televiziji, rekao da na Kosovu trenutno postoji "nekoliko interesantnih procesa". "Kfor u pojedinim sredinama traži da se srpski stanovnici evakuišu. Odmah posle evakuacije dolaze grupe terorista koje pale ta sela", rekao je Čović i dodao da se mora razmišljati o tome kako će se i da li će se evakuisani Srbi vratiti svojim domovima. "Ovo je strategija spaljene zemlje. Ovo je 'Oluja dva' i sada je u toku novo etničko čišćenje", rekao je Čović i dodao da treba insistirati na tome da Kfor obavi svoje obaveze iz Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: