Petak, 13.05.2005.

13:15

PSS formira Poslanički klub

Predsednik Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić kaže da će formirati Poslanički klub u Skupštini Srbije.

Izvor: B92, Beta

Default images

"Neću kupovati poslanike već prihvatiti nezadovoljne i poštene patriote koji ne mogu da gledaju kako Srbija propada. Politička i ekonomska situacija u zemlji obavezuje me da što pre formiram Poslanički klub, koji će braniti interese Srbije i koji neće ćutati pred činjenicom da bivši ministar inostranih poslova Goran Svilanović potpisuje dokument o nezavisnom Kosovu", kaže Karić.

On je ocenio da je veliki broj poslanika u Skupštini nezadovoljan odnosom svojih lidera prema načinu rešavanja nacionalnih i ekonomskih pitanja i rekao da ti lideri prodaju svoje poslanike zarad nekih svojih partijskih i ličnih interesa.

PSS kao stranka nije učestvovao na izborima za Skupštinu Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: