Merkator: Nemamo veze sa Šarićem

Grupa Merkator oglasila se povodom navoda o kreditiranju sprske privrede iz spornih izvora i odbacila bilo kakve insinuacije o vezivanju tog društva sa Šarićem.

Izvor: B92

Utorak, 22.01.2013.

17:00

Default images

Direktorka društva Merkator-S i članica Uprave Grupe Merkator Stanka Pejanović navela je da Merkator-S d.o.o. posluje isključivo s renomiranim međunarodnim i domaćim bankama koje imaju dozvolu za rad Narodne banke Srbije.

"Svaki uzeti kredit podleže pregledu i odobrenju Narodne banke Srbije. Konkretan kredit koji je spomenut u medijima je potpisan sa Raiffeisen Bankom Beograd i RIEEF-om, koji je deo međunarodne Raiffeisen Grupacije. Zbog toga odbacujemo bilo kakve insinuacije i povezivanje društva Mercator-S sa g. Šarićem", navodi se u izjavi.

Podsetimo, list "Blic" je objavio spisak firmi koje su uzimale povoljne kredite, preko kojih je pran novac Darka Šarića, i naveo da te firme nisu znale odakle dolazi taj novac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: