Dojava o bombi na TV Velika Kikinda

Lokalna televizija Velika Kikinda primila je anonimnu dojavu da je u zgradi te stanice postavljena bomba, rečeno je agenciji Beta.

Izvor: B92

Nedelja, 25.05.2008.

14:30

Default images

Zaposleni su evakuisani, a policija obavlja pregled prostorija. Posao policiji međutim otežava to što radiotelevizija ima prostorije na dve lokacije u gradu - na jednoj se program proizvodi a na drugoj emituje.

Jedna zgrada se nalazi u blizni centra grada, a druga na samom Trgu Srpskih dobrovoljaca u peščkoj zoni.

Muzička urednica radija Borijana Bosančić kazala je Beti da se ona javila na redakcijski telefon oko 11.45, kada joj je nepoznati muški glas rekao da je na televiziji Velika Kikinda postavljena bomba i potom spustio slusalicu.

Ta televizija postoji od 1997. godine i na poslednjem konkursu je jedina dobila lokalnu frekvenciju za emitovanje televizijskog programa, dok je njihova radio stanica dobila regionalnu frekvenciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

14 h

Podeli: