WoT – Tankfest i Tiger 131

Ovog vikenda se u Tenk muzeju u Bovingtonu održava jedna od najvećih manifestacija posvećenih tenkovima – Tankfest 2017. na kojoj će posetioci uživo moći da vide kako rade mnoga od vozila kojima se igramo u World of tanks. U međuvremenu za one koji nisu tamo je aktivan specijal gde se dobija x2 XP za svaku pobedu u kojoj ste među prvih 10 igrača u timu, garažno mesto ukoliko osvojite ukupno 50.000XP poena a tu je i novi premium tenk Tiger 131 koga vam ovom prilikom i ekskluzivno predstavljamo u novom video klipu.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Petak, 23.06.2017.

11:34

WoT – Tankfest i Tiger 131
Foto: Wargaming

Dakle što se World of tanks tiče misije su dosta jasne a ovaj specijal traje od 24. do 27. juna ujutru. Pritom tu je i specijalna misija vezana za novi premium tenk – Tiger 131, gde treba da napravite najviše XP poena u jednoj borbi u kojoj vozite ovaj tenk i možete da dobijete 60, 30 ili 14 dana premium naloga. Sa druge strane ako vozite bilo koji standardni tenk (ne premium) i u bitci postoji makar jedan Tiger 131 za najviše iskustva u partiji prva tri igrača dobijaju baš Tiger 131. Još 30 učesnika u ovom takmičenju će nasumično biti izabrani za po 7 dana premium naloga, ali imajte u vidu da za učešće u ovoj misiji morate prethodno da se prijavite na linku.

Sam Tankfest je jedno izuzetno zanimljivo dešavanje gde posetioci mogu da vide kako rade tenkovi od onih iz perioda Prvog svetskog rata pa sve do najmodernijih. Posebno se ističe upravo Tiger 131 tenk koji je prvi Tiger zarobljen od strane Saveznika u Drugom svetskom ratu a sada je vraćen u operativno stanje i može se videti kako zapravo izgleda u pokretu i to je jedino vozilo ovog tipa u svetu koje je i dalje operativno. Posebna stavka Tenk muzeja je i takozvana Tiger kolekcija koja obuhvata – Tiger, Ferdinand, Tiger II i Jagdtiger vozila. Ono što je za nju jedinstveno u odnosu na recimo muzej Kubinka kod Moksve je što pored standardnog Tiger II sa Henschel kupolom imaju i konkurentski Tiger II sa Porsche kupolom (tamo ga označavaju i kao pretprodukcijski model) koji nije izabran za proizvodnju i to je zaista retko vozilo.

Sve u svemu Tiger 131 je vrlo važan deo istorije iz Drugog svetskog rata pa je samim tim ispraćen i pojavljivanjem kao Tier VI premium teški tenk u World of Tanks a kako se nama dopao možete videti u videu ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

13 h

Podeli: