SHOUTcraft Kings se vraća 18. marta

TotalBiscuit i ovog meseca se vraća sa sjajnim mesečnim SHOUTcraft Kings događajem.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Utorak, 14.03.2017.

15:43

SHOUTcraft Kings se vraća 18. marta
foto: TotalBiscuit

Ukoliko pratite StarCraft 2 scenu, svakako ste do sada već upoznati sa ovim sjajnim turnirom, koji već gotovo deset meseci uspešno organizuje poznata Youtube persona TotalBiscuit u saradnji i pod pokroviteljstvom Blizzarda i kompanije Ting.

U pitanju je turnir King of the Hill formata, gde se 21 igrač bori za titulu mesečnog “Kralja brda” i deo bogatog nagradnog fonda od 7500 dolara. Igra se ukupno 20 mapa i svaka mapa vredi 350 dolara. Igrač koji pobedi na mapi nastavlja da igra protiv sledećeg izazivača i tako sve dok ga neko ne pobedi, nakon čega on postaje novi “kralj”.

Pored nagrada od 350 dolara po osvojenoj mapi, tu je i King’s Bounty nagrada, odnosno igrač koji “skine” prethodnog kralja, dobija po 25 dolara za svaku mapu koju je taj kralj pre njega dobio. Rekord po broju osvojenih mapa zaredom do sada drži INnoVation, koji je uspeo da veže čak deset pobeda.

Ovog meseca turnir otvara Bunny, korejski Terran koji je poslednji pobednik iz prethodnog izdanja turnira. Kao i na prethodnim izdanjima, ostalih 20 takmičara su uglavnom tajna sve do trenutka kada ih TotalBiscuit imenuje pre same partije kao sledeće izazivače.

Turnir se održava ove subote, 18. marta, a možete ga pratiti uživo od 13h po našem vremenu, na kanlu www.twitch.tv/totalbiscuit, gde će vam domaćini biti TotalBiscuit i iNcontrol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: