Esports B92.net

HotS: Blizzard časti sa Mega Hero Bundle od 25. aprila!

Blizzard časti sve nove i stare igrače sa čak 20 besplatnih heroja i paketom koji vama najviše odgovara!

nikola savić klan rur
Podeli
foto: Blizzard
foto: Blizzard

Blizzard ne prestaje da nas oduševljava sa sjajnim vestima kada je HotS 2.0 u pitanju. Spremili su još jednu veliku nagradu za sve igrače 25. aprila odmah po dolasku nove ere HotS-a. Ova vest najviše će obradovati nove igrače, ali i stare veterane kojima možda baš ovi heroji fale da upotpune kolekciju. O čemu je reč?

Blizzard je spremio Mega Hero Bundle koji sadrže 20 heroja, svaka sa jedinstevnom temom. To su Assassin Mega Bundle, sastavljena od skoro svih assassina u igri. Zatim Bundle koji sarži po nekog heroja iz svake klase. Treći Bundle na raspolaganju sadrži skoro sve Support i Specialist heroje. Dok se poslednji Tank i Bruisers Bundle sastoji od jakih frontline heroja. Na vama je da odlučite koji vam od ova četiri Bundle paketa najviše leži, a Blizzard vas nagrađuje for free.

Svako ko se uloguje u igru od 25. aprila do 22. maja dobija od Blizzarda na poklon 100 Gems, koji su dovoljni za kupovinu jednu od ovih Mega Hero Bundle kombinacija. Napravite svoj izbor pametno, jer jednom kada potrošite ovih 100 Gems nećete moći da kupite ostale Bundlove. Za starije igrače kojima ovaj Bundle i ne značni mnogo, naš savet je da napravite novi account i možete sebi da obezbedite 20 heroja koji su dovoljni da odmah uskočite u Hero ili Team League.

Verujemo da je težak izbor pred vama, tako da će možda ova mala anketa koju je Blizzard sproveo da vam pomogne pri odluci. Sadržaj svakog Mega Hero Bundlea i anketu možete pronaći na ovom linku.

Prati B92 na Viberu

HotS

Pro igrač suspendovan zbog nesportskog ponašanja!

Biti pro igrač ne znači samo primati platu i nastupati na turnirima. Pro igrač treba prvi da bude ambasador svoje igre, jer upravo od takvih igrača najviše učimo. Na veliku žalost jednog pro igrača, njegov potez je zabeležen uživo na strimu, tako da je Blizzard morao da reaguje po ovom pitanju. Da li je kazna ispravna, ili možda u neku ruku i prestroga, procenite sami.

HotS petak 15.09. 14:05 Komentara: 2

Hintovi za novog HotS heroja!

Nismo još ni stigli da se izigramo kako treba sa Kel’thuzadom, a već nam Blizzard nagoveštava ko bi mogao biti sledeći heroj, ali možda i ne mora da se radi o heroju, možda je neki drugi sadržaj? No, ipak mislimo da je heroj.

HotS petak 15.09. 12:12 Komentara: 0

HGC EU: 7. kolo – Može li tim bez sponzora do BlizzCon-a?

Ako ćemo da sudimo drugu fazu po prošlom kolu, onda nas očekuju paklene četiri nedelje. Moćni Fnatic na samo 11% od poraza, timovi bez sponzora pobeđuju velika imena kao što su Liquid ili Expert. Više se ništa ne zna! Nema favorita, igra se do poslednjeg hita na coru, jer zna se šta je na kraju tunela- BlizzCon!

HotS petak 1.09. 03:04 Komentara: 0

Kel’Thuzad stigao na PTR!

Danas je taj dan kada konačno prestajemo da maštamo o Kel’Thuzadu! Danas je kad kada palimo naš Battle.net, da ne kažemo Blizzard App, ažuriramo PTR server i napokon posle više od deset dana gledanja strimera i ostalih članova HotS zajednice kako igraju KT-a i mi možemo da haramo Nexusom sa ovim legendarnim negativcem.

HotS sreda 30.08. 15:05 Komentara: 1

HotS: Balance patch – RIP double support meta

Pored svog ludila oko gamescoma i najave Kel’Thuzada, nekako smo zaboravili na samu igru. Naravno, Blizzard nije, pa su tako izbacili Garrosh balance patch koji je odmah dostupan na live serveru. Zahvaćen je veliki broj heroja, ali nisu sve izmene toliko bitne.

HotS četvrtak 24.08. 10:20 Komentara: 0

HotS: Novosti sa Gamescoma – izmene na Lt. Morales i Jaini

Još uvek nema nikakvih zvaničnih informacija od strane Blizzarda o novom patchu ili izmenama koje stižu sa Kel’Thuzadom, ali danas je prosto nemoguće sakriti tako nešto. Pojavio se zanimljiv post na Redditu, gde je HotS zajednica prikupila sve infomacije od strimera i posetilaca Gamescoma, pa smo tako uspeli da saznamo barem delić onoga šta nas očekuje sledeće nedelje na PTR serveru.

HotS četvrtak 24.08. 10:16 Komentara: 2

Kel’Thuzad – pregled osnovnih osobina

Blizzard je otkrio sve detalje vezano za novog heroja koji stiže u Nexus. Kel’Thuzad je novi assassin heroj. Kao i svaki mage heroj u igri, odlikuje ga veliki damage ali po ceni malog survavibilitya. Međutim, za razliku od ostalih mage heroja, Kel’Thuzad ima odličnu kontrolu bojnog bolja sa raznim oblicima CC magija, kao što su slow, root i stun.

HotS utorak 22.08. 13:49 Komentara: 1
strana 1 od 10 idi na stranu