Vučić: Gde se nađete zaustavite vozilo - i poginem zbog ludaka

Nemamo ništa protiv bilo kakvih protesta, svi izađite, vičite, sa raznim parolama, ali nemojte da ugrožavate tuđe živote, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.06.2018.

19:15

Vučić: Gde se nađete zaustavite vozilo - i poginem zbog ludaka
Foto: Thinkstock

Vučić je rekao da su "politički ludaci" predložili da se u petak 8. juna pridruže protestu zbog poskupljenja goriva i da tačno u 17 sati zaustave svoje automobile i blokiraju saobraćaj na jedan sat, gde god da se nalaze u tom trenutku.

"Gde god se nađete zaustavite vozilo - i poginem zbog ludaka koji je hteo da se zaustavi. Ne možete da razbijate, upadate nasilno u objekte, da tučete. To vam neće biti dozvoljeno, a ostalo radite šta hoćete", rekao je Vučić.

"To ne liči na racionalno i normalno ponašanje", dodao je on.

Poslanici Dveri pozvali su građane na protest, dodajući da je cena goriva od početka godine do danas porasla za 8,79 dinara po litru benzina, a 11,30 dinara po litru dizel goriva i istakao da je gorivo u Srbiji od 35 do 40 dinara skuplje nego u zemljama okruženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Svet

Preuzeće kontrolu? Putin: Setite se 90-ih...

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je mogućnost nacionalizacije kompanija u interesu nacionalne odbrane, napominjući da je prelazak preduzeća u državnu svojinu opravdan samo ako radnje vlasnika štete bezbednosti zemlje.

15:15

27.4.2024.

17 h

Podeli: