Kraj toplotnim probama, kvar prijavilo 600 građana

Niška Gradska toplana danas će završiti tople probe sistema daljinskog grejanja, započete 2. oktobra i do 15. oktobra biće spremna za početak grejne sezone.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 10.10.2017.

11:16

Kraj toplotnim probama, kvar prijavilo 600 građana
Foto: Thinkstock

Direktor tog preduzeća Predrag Milačić je naveo da će Gradska toplana vrlo brzo predložiti Gradskom veću usvajanje niže cene grejanja, ali nije želeo da precizira koliko će grejanje ubuduće koštati.

Direktor je naveo da je za vreme trajanja toplih proba kvarove prijavilo 600 korisnika daljinskog grejanja, što je, s obzirom da Toplana ima 30.000 korisnika, dva odsto.

"Većina tih kvarova do sada je otklonjena. Na terenu je 24 sata dnevno 20 naših ekipa", rekao je Milačić.

Prema njegovim rečima Toplana je obezbedila dovoljno mazuta, dok gas ne skladišti već dobija preko Jugorosgasa, i to sukcesivno.

Milačić je kazao da bi daljinsko grejanje u Nišu predstojeće grejne sezone trebalo da pojeftini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

8 h

Podeli: