"Mogli smo s Etihadom ili da zatvorimo Jat"

Premijerka Ana Brnabić ocenila je da je Er Srbija "uspešna priča" prethodne vlade, kojom je rešen problem koji je postojao sa Jat ervejzom.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 19.09.2017.

09:34

Foto: Tanjug/Hina/Dario Grzelj

"Mogli smo ili da uradimo ovo što smo uradili sa Etihadom ili da zatvorimo Jat, otpustimo ljude i maltene zatvorimo aerodrom. Zahvaljujući Er Srbiji imamo aerodrom koji postaje regionalni 'hub', uz niški aerodrom koji je sve više razvija...", navela je premijerka za RTV.

O evetualnim otpuštanjima u toj kompaniji, Brnabić je rekla da nije istina da je to ne zanima, ali da je to stav profesionalnog menadžmenta Er Srbije.

"Mi kao zemlja moramo da se odredimo prema tome da li želite da imamo menadžment koji vodi država pa se zalimo što to nije profesionalni menadžment, pa kroz javna preduzeća čuvamo socijalni mir, ili želite profesionalni menadžment, a onda se žalimo što otpušta 30 ljudi da bi poslovao eifkasnije", rekla je Brnabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

6 h

Podeli: