Udovički sa nemačkom delegacijom

Ministarka Kori Udovički primila je nemačku delegaciju iz Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj, sa kojom je razgovarala o unapređenju saradnje.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 20.11.2014.

21:11

Default images

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički sastala se sa nemačkom delegacijom predvođenom Kristijanom Begeman-Hagedorn iz nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj.

"Sagovornice su istakle radionicu, koja će se organizovati sledeće godine u cilju unapređenja poslovnog ambijenta, sa posebnim akcentom na lokal, koji će okupiti kako zaposlene javne administracije, tako i predstavnike civilnog sektora, regionalnih razvojnih agencija i malih i srednjih preduzeća", navodi se u saopštenju ministarstva.

Udovički, koja je i potpredsednica Vlade je naglasila da će se raditi na unapređenju poslovnog ambijenta i kroz reformu javne uprave i bolju raspodelu poslova na svim nivoima vlasti, što je u nadležnosti Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Potpredsednica Vlade je naglasila da će reformske aktivnosti Vlade biti bolje realizovane zahvaljujući koordinaciji strateškog planiranja kroz novopostavljeni Republički sekretarijat za javne politike.

Sastanku su, kako je istaknuto, prisustvovali i predstavnici KFW i GTZ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

7 h

Podeli: