Leković: Telekom dati PIO fondu

Predsednik novoosnovane politićke partije Socijaldemokratski savez Nebojša Leković predlaže da Telekom bude dat PIO fondu kako bi se obezbedila isplata penzija.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 29.09.2011.

00:03

Default images

To su uradile mnoge zemlje pa i Kina. I sve banje u Srbiji treba vratiti fondu, rekao je Leković.

On je dodao i da bi trebalo ukinuti porez na imovinu, jer se to ne plaća skoro nigde. A što se tiče EU smatra da je "Evropa za Srbiju lažna dilema”, jer smo se "za Evropu opredelili još 1804. godine i od tada je srpska istorija i evropska”.

On navodi da je ta partija nastala "kao potreba velikog broja građana da se nešto promeni. To je borba za bolji standard, jer je kvalitet života merilo svake politike. Uđeš u kuću i vidiš novčanik i frižider i znaš kakva je vlast".

"U Srbiji nema nijedne prave socijaldemokratske partije, osim po nazivu, jer su desne orijentacije, štite tajkune i krupni kapital, umesto radnike i seljake", objašnjava ovaj bivši funkcioner Nove Demokratije Dušana Mihajlovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

1 d

Podeli: