Srbija

Petak, 14.03.2014.

14:03

Karić gradi "Veneciju" u Rusiji

Kompanija BK je saopštila da je potpisala sporazum sa Saveznim fondom Ruske Federacije o realizaciji projekta "Venecija".

Izvor: Tanjug

Default images

Reč je o gradnji 1,5 miliona kvadratnih metara stambeno-poslovnih objekata u Moskvi.

Sporazum su u Kanu, na najvećem svetskom sajmu nekretnina MIPIM, potpisali direktor Fonda Aleksander Braverman i u ime BK kompanije Bogoljub J. Karić.

Osnovni cilj Saveznog fonda RF za stambenu izgradnju je promocija razvoja stambenog tržišta, pre svega infrastrukture i industrije građevinskog materijala.

BK kompanija zapošljava 30 000 radnika na gradilištima širom sveta i ima iza sebe više od četiri decenije rada na gradilištima Rusije i drugih republika bivšeg Sovjetskog Saveza.

U saopštenju se, takođe, navodi da je na 25. sajmu nekretnina MIPIM u Kanu najveće interesovanje izazvao projekat kompanije EMAAR, "Beograd na vodi", u čijoj će realizaciji učestvovati i BK kompanija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

6 h

Svet

Sledi novi talas bankrota? Ovaj sektor puca

Nakon rasta u februaru, nemački ugostitelji su u martu opet poslovali slabije. Promet je realno opao za 2,4 odsto, a nominalno za 1,5 odsto, saopštio je u utorak Savezni zavod za statistiku.

19:22

21.5.2024.

1 d

Svet

EU dala zeleno svetlo Nemačkoj

Evropska unija je dozvolila Nemačkoj da subvencioniše delove teretne železnice sa 1,7 milijardi evra. Komisija EU odobrila je isplate u utorak u Briselu.

16:21

21.5.2024.

1 d

Podeli: