Evo ko će da čuva travu za 1.000 €

Hrvatski alpinista i politikolog pobedio je na konkursu za posao travopazitelja, koji su mediji nazvali naboljim radnim mestom u regionu.

Region

Izvor: B92

Utorak, 30.06.2015.

12:57

Default images
(Foto: Thinkstock.com)

Zoran Stanko iz Ivanca za platu od gotovo 1.000 evra dve nedelje će “čuvati” robotsku kosilicu dok ona sama kosi travu. Ovaj pasionirani alpinista pobedio je konkurenciju zahvaljujući izvrsnom poznavanju tehnologije robotske kosilice, ali i svom nenametljivom šarmu.

Potpisivanjem ugovora u Zagrebu je počeo rad travopazitelja, posla koji su mnogi proglasili trenutno najboljim u Hrvatskoj, ali i regionu. Privlačna plata od 7.500 kuna za dve nedelje boravka na svežem vazduhu privukla je mnogo zainteresovanih čak i u regionu.

Po struci diplomirani politolog i specijalista za spoljnu politiku i diplomatiju, Zoran Stanko je pasionirani alpinista iz Ivanca u Hrvatskom Zagorju.

Gledanje trave kako raste zaista je deo najboljeg posla u Hrvatskoj, jer travopazitelj nije osoba koja kosi travu, već to radi Husqvarna robotska kosilica.

Travopazitelj će samo biti u blizini, posmatrati kako kosilica radi i na društvenim mrežama i kroz interakciju s ljudima promovisati proizvod. Travopazitelj će svoj posao obavljati na zagrebačkom Jarunu do 12.jula.

Husqvarna robotske kosilica naime sama kosi površinu koja joj se zada, "grickajući" travu poput ovce, a kad joj se isprazni baterija inteligentna tehnologija sama odlazi i na punjač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

4 h

Podeli: