Na berzi i Privredna banka Pančevo

Prvo berzansko trgovanje akcijama Privredne banke Pančevo je zakazano za 26. april, objavila je Beogradska berza.

Izvor: Beta, ac-broker.co.yu

Utorak, 24.04.2007.

09:14

Default images

Početna cena po kojoj će se trgovati je 15.631 dinar za jednu akciju, a kako se navodi na sajtu Berze, u vanberzansko trgovanje po metodu preovlađujuće cene biće uključeno ukupno 242.021 akcija.

Većinski paket od 92,98 odsto akcija je u vlasništvu Vlade Srbije, koja preko Beogradske banke u stečaju poseduje još 2,99 odsto akcija.

Privredna banka iz Pančeva u 2006. godini je, prema podacima iz prospekta, ostvarila dobit od skoro 1,3 milijardi dinara, što je 12 puta više nego godinu dana ranije.

Danubius izlazi na berzu 7. maja

Novosadski Danubius pojaviće se od 7. maja na slobodnom vanberzanskom tržištu objavljeno je na internet stranicama Beogradske berze, a unos prodajnih i kupovnih naloga biće omogućen počev od 25. aprila. Sedamdeset odsto kapitala Danubiusa kupila je beogradska Delta na aukciji u Agenciji za privatizaciju za cenu od 10,75 miliona evra početkom prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

19 h

Podeli: