Patentni crteži “otkrivaju” novi BMW-ov krosover

Na Internet su dospeli crteži na kojima je prikazan budući produkcijski krosover BMW X2.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 05.07.2017.

12:13

Patentni crteži “otkrivaju” novi BMW-ov krosover
Patentni crtež

.
BMW X2 Concept iz 2016.
BMW je na auto-salonu u Parizu 2016. izložio koncept malog krosovera X2, a sada smo u prilici da vidimo kako će izgledati serijski model koji bi trebalo da ima premijeru do kraja 2017.
.
Crteži koji su osvanuli na Interentu su iz japanskog patentnog zavoda, ali pružaju značajan uvid u dizajn novog modela.

Iako je zadržao dosta stilskih detalja od koncepta, produkcijski X2 ima manje agresivan izgled, sa “skromnijim” rešenjem prednjeg branika, bez prenaglašenih otvora za vazduh, dok su farovi nešto većih dimenzija.
.
Takođe, automobil će imati i veće spoljne retrovizore u poređenju sa konceptom, dok su sa zadnjeg dela vozila očekivano nestali veliki kružni otvori izduvnih cevi, a stop svetla su slučnog oblika, ali većih dimenzija. Zadnji branik ima znatno konvencionalniji dizajn u odnosu na konceptni X2.

Više detalja o BMW-u X2 očekuje se u toku leta, s obzirom da će novi krosover najverovatnije imati premijeru na septembarskom sajmu automobila u Frankfurtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: