Opel ADAM - prvi po personalizaciji

Opel je objavio da će prvi model kojim će ova kompanija pokušati da napadne "lifestyle" segment automobila početi da se prodaje u Evropi u januaru 2013. godine. Preporučena cena za osnovnu verziju u Nemačkoj iznosi 11.500 evra.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 15.11.2012.

13:57

Default images

Opel ADAM imao je svetsku premijeru na Sajmu automobila u Parizu 2012, gde su prikazane njegove mnogobrojne mogućnosti personalizacije, po kojima će biti najprilagodljiviji u klasi.

Ovaj mali gradski automobil sa troja vrata i dužinom od 3,7 m, dizajniran je za prevoz do četiri putnika, a u početku biće dostupan sa tri benzinska motora (1.2 litarskim sa 51 kW/70 ks, 1.4 litarskim sa 64 kW/87 ks i 1.4 litarskim sa 74 kW/100 ks).
U Opelu su želeli da naglase lifestyle orijentaciju modela ADAM, a u tu svrhu predstavili su širok izbor mogućnosti individualnih prilagođavanja za svakog kupca.

Počevši od dvobojnih kombinacija karoserije, preko izbora posebno dizajniranih alu felni, do stilskih detalja u unutrašnjosti - kako kažu u nemačkom proizvođaču, pripremili su praktično neograničen broj mogućnosti za individualizaciju.
Spisak obihvata 12 boja karoserije, 3 ekskluzivne boje krova, 31 vrstu specijalno dizajniranih točkova, promenljive okvire točkova u 6 boja, 4 boje enterijera i 15 vrsti dizajna presvlaka za sedišta.

Pored toga za enterijer je pripremljeno i 19 ekskluzivnih dekor kompleta od kojih su neki sa pozadinskim osvetljenjem, 6 različitih izgleda plafona sa 3 štampana motiva, kao i zvezdano osvetljenje, uz 8 mogućih ambijentalnih osvetljenja.

Dodatni sadržaji uključuju i IntelliLink informativno-zabavnom sistem koji integriše i iPhone i Android "pametne telefone", uz USB, Bluetooth i AUX-in konekciju i specijalne aplikacije koje su na raspolaganju, uključujući BringGo navigaciju.

Pročitajte više o modelu Opel ADAM.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: