Automobili

Sreda, 30.03.2011.

08:55

"Oskar prestiža" za Hyundai Elantru

Nova Hyundai Elantra je od "Automobilskog foruma" dobila nagradu "Oskar prestiža" za najbolji automobil u 2011. godini u Srbiji.

Izvor: B92

Default images

Nagradu je na Beogradskom sajmu primio generalni direktor Hyundai Auto Beograda, Slavc Habič.

Elantra je od strane "Automobilskog foruma" proglašena za najbolji automobil u Srbiji u 2011. godini. "Žiri za dodelu nagrade "Oskar prestiža" čine saobraćajni i automobilski stručnjaci kao i novinari specijalizovani za automobilsku industriju", kažu iz ove kompanije.

"Kada se jedan model automobila, počevši od 1990. godine kada je lansirana prva generacija, proda u više od 6 miliona primeraka, svakako javnost sa nestrpljenjem očekuje njegovo novo lice. Jedan od najpoznatiji Hyundai modela širom planete – Elantra, dobio je svog naslednika", dodaju iz Hyundaija.

Iako peta generacija modela Elantra predstavlja potpuno novo vozilo, Hyundai će ipak zadržati njen prepoznatljiv naziv. Dizajn novog modela svoje korene nalazi u Hyundai "Fluidic Sculpture" dizajnerskoj filozofiji i novom dizajnu koji nosi naziv "Wind craft" (umeće/veština vetra).

Pročitajte više o novoj Elantri

Pratite naš Specijal o beogradskom salonu automobila 2011

Više fotografija sa Sajma pogledajte u našoj Galeriji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: