Honda CR-Z na promociji magazina

U Beogradu je održana promocija magazina "Vodič kroz život" i Honde CR-Z.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 28.12.2010.

11:13

Default images

"Honda CR-Z predstavljena je, jer se njena tri modaliteta vožnje – Sport, Econ i Normal, mogu uporediti sa segmentima Vodiča za život - dušom, duhom i telom", navode iz kompanije Delta Automoto, i dodaju: "Spoj jednog neobičnog časopisa i jednog neobičnog automobila predstavlja nastojanje da se na kreativan način pokaže spoj magazina vedrog duha, pozitivnog po energiji i modela CR-Z kao drugačijeg i potpuno inovativnog u svom konceptu".

Honda CR-Z proglašena za japanski automobil godine kao "vozilo sa potpuno drugačijom idejom koje spaja naizgled nespojivo – sportski, dinamični duh i ekološke performanse".

Hondu CR-Z pokreću 2 motora: 1,5-litarski benzinac i elektromotor koji daje snagu benzincu. Zajedno čine Hondin Integrated Motor Assist sistem i isporučuju 124 KS sa 174 Nm obrtnog momenta pri 1500 o./min. Sa ovim performansama i šestostepenim menjačem, ovaj automobil troši 5 l na 100 km i emituje 117 grama ugljen-dioksida po kilometru.

Inače, prodaja Honde CR-Z na našem tržištu počela je nedavno i cena za osnovni model startuje od 21.900 evra sa uračunatom subvencijom države za kupovinu hibridnih automobila u iznosu od 100.000 dinara.

Saznajte više o Hondi CR-Z

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: