Prvi Alfin SUV debituje u novembru

Dugo očekivani SUV model italijanske marke Alfa Romeo, koji bi trebalo da dobije oznaku Stelvio, imaće svetsku premijeru na sajmu automobila u Los Anđelesu polovinom novembra 2016.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 13.09.2016.

11:44

Prvi Alfin SUV debituje u novembru

Prvi Alfin model iz ovog automobilskog segmenta trebalo bi da uz limuzinu Giulia označi povratak italijanskog proizvođača na veliku scenu. Očekuje se da će mnogi stilski elementi biti preuzeti upravo sa ovog sedana, naročito kada je reč o prednjem delu automobila - maski hladnjaka i obliku farova.

Iako na prvoj zvaničnoj fotografiji, na kojoj se vidi zatamnjena silueta automobila, Alfa Romeo nije naveo o kom modelu je reč, karakteristični izdugnuti profil otkriva da je u pitanju SUV/krosover vozilo.

Motorizacija bi takođe trebalo da bude preuzeta iz modela Giulia, pa bi u vrhu ponude trebalo da se nađe 2.9 twin-turbo V6 koji u verziji Quadrifoglio Verde proizvodi 510 ks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: