Automobili

Ponedeljak, 21.10.2013.

14:50

Subaru Tribeca odlazi u istoriju

Najveći Subaru SUV prestaće da se proizvodi u januaru 2014. godine. Umesto modela Tribeca, japanski proizvođač planira potpuno novo vozilo u tom automobilskom segmentu.

Izvor: B92

Default images

Subaru Tribeca predstavljena je 2005. godine, a tokom osam godina prodato je svega 78.000 vozila. S obzirom na loše prodajne rezultate, ukidanje ovog modela ne predstavlja iznenađenje.

Prva verzija imala je neobičan izgled prednjeg dela vozila i maske hladnjaka, pa je već 2007. restilizovana. Uprkos estetskim promenama i uvođenju snažnijieg pogonskog agregata, prodaja se nije značajnije popravila, pa je kraj bio neminovan.

Tribeca će se prozvoditi do januara 2014. u fabrici u Indijani, u SAD, a predviđeno je da poslednji primerci budu isporučeni kupcima u februaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: