Klarkson, Mej i Hamond ponovo zajedno?

Svi se slažu da Top Gear ne bi bio isti bez Džeremija Klarksona, ali ima li nade da se tri voditelja ponovo nađu zajedno pred TV kamerama?

Izvor: B92

Sreda, 15.04.2015.

13:28

Default images
Foto: YouTube screenshot

Sudeći prema najnovijoj Klarksonovoj izjavi, i ta opcija je otvorena.

U svom prvom javnom nastupu nakon suspenzije i otpuštanja iz emisije Top Gear, bivši voditelj nagovestio je mogućnost nastavka automobilskog šou programa u kome bi pored Klarksona učestvovale i njegove nekadašnje kolege, Ričard Hamond i Džejms Mej.

Džeremi Klarkson održao je dobrotvornu aukciju na kojoj su se prodavali Top Gear suveniri i tom prilikom se zahvalio fanovima koji su došli "da vide nezaposlenog čoveka".

"Neki od vas se možda sećaju da je na BBC-ju postojala emisija koja se zvala Top Gear", našalio se Klarkson i dodao: "Ali, mogli bismo i da se vratimo, na neki drugi program. Ili možda čak i na isti, ko zna?"

On nije otkrio više detalja o mogućem povratku na TV ekrane, ali je i ovih par rečenica bilo dovoljno da probudi nadu kod fanova.

Podsećamo, u britanskim medijma već se spekulisalo da Netflix želi da angažuje Klarksona i da mu je ponudio "potpunu autorsku slobodu i kontrolu" u kreiranju novog automobilskog TV programa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: