Rupa u asfaltu "progutala" automobil

Jedna žena u gradu Toledo, u Ohaju, upala je svojim automobilom u ogromnu rupu koja se otvorila u asfaltu nakon što se ispod ulice urušila instalacija kišne kanalizacije.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 04.07.2013.

12:50

Default images

Šezedesetogodišnja Pamela Knox vozila se u sredu svojim automobilom ulicama Toleda kada je primetila da se put ispred nje urušava. S obzirom da se sve dogodilo iznenada, nesrećna žena nije uspela da izbegne rupu.

Na sreću, Knox je uspela da se nepovređena izvuče iz automobila i da uz pomoć merdevina i vatrogasaca izađe iz rupe duboke preko 3 metra. Ona je zatim, vidno potresena, iz predostrožnosti prebačena u lokalnu bolnicu.

Pogledajte snimak sa lica mesta:



"Nisam znala šta se događa kada sam upala u rupu. Bila sam veoma uplašena i pomislila sam da neću preživeti. Na kraju, sam Bog me je sačuvao", izjavila je Knox za lokalni Toledo Blade.

Nadležni još uvek nisu sigurni zbog čega je došlo do urušavanja zemljišta i otvaranja rupe, ali pretpostavlja se da su uzrok obilne kišne padavine koje zadesile Toledo poslednjih dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: