Nezadovoljna mušterija?

Nedavno smo vam preneli video snimak iz Brazila koji pokazuje šta su u stanju da urade osobe za upravljačem automobila kada im “padne mrak na oči”. Na osnovu incidenta koji se nedavno dogodio u Rusiji, može se reći da je ovo pomračenje postalo globalno.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 11.04.2012.

10:43

Default images

Za razliku od žene iz Brazila koja je svoj bes iskalila na motociklisti, razjareni vozač iz Rusije odlučio je da demolira čitav prodajni auto-salon.

Incident se dogodio u subotu, 7. aprila, u Nissanovom predstavništvu u Moskvi.

Prema izveštaju ruske policije, akter događaja došao je u salon po pozivu osoblja da preuzme automobil, koji je nedelju dana ranije ostavio u servisu zbog popravke.

Kada ni posle nekoliko sati čekanja nije dobio svoje vozilo, vlasnika su “savladale emocije” i krenuo je u obračun.

Posledice njegovog gneva zabeležene su na snimcima sigurnosnih kamera u salonu:





U izveštaju policije kaže se i da je razjareni čovek seo za upravljač Suzukija Grand Vitara, koji se nalazio na parkingu ispred predstavništva, ali se ne navodi o čijem vozilu se radi.

Nakon što je uhapšen, izgrednik je optužen za više krivičnih dela.

Pročitajte i o incidentu koji se dogodio na jednoj benzinskoj pumpi u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: