Dorađuje automobile u sedamdesetoj i uživa u tome

Ljudima koji vole ono što rade godine nisu prepreka, već samo mogu da im donesu dodatno iskustvo i posvećenost u poslu. Tako je i sa zaljubljenicima u automobile koji se bave dorađivanjem vozila.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.07.2014.

10:55

Default images

Među njima se izdvaja vitalni sedamdesetogodišnji Bogdan Jovanović. U odnosu na mnoge prenzionisane vršnjake, Bogdan i dalje živi punim plućima i stvara sa entuzijazmom i ljubavlju koji se retko može naći i kod mnogo mlađih ljudi.

Prva iskustva u svom poslu stakao je šezedesetih godina prošlog veka u Nemačkoj, gde je ispekao zanat i usvojio nemačku radnu i životnu disciplinu.

S obzirom da mu je osim automobila životna strast i muzika, unapređenja na vozilima uključuju i audio sisteme.

Bogdanov ponos i dika je specijalno dorađeni Golf 2 sa kojim je osvojio brojna priznanja i koji ima jedinstvene modifikacije.

Pogledajte priču o Bogdanu Jovanoviću autora Alexa Tselekidisa:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: