Automobili

Utorak, 02.03.2010.

16:24

Avantura u Hondi CR-Z

Honda Motor Europe je u februaru 2010. započela projekat pod nazivom „Proživite svaki litar“, koji ima za cilj približavanje novog sportskog hibridnog automobila CR-Z potrošačima širom Evrope. Na sajtu "Proživite svaki litar" se mogu prijaviti svi oni koji bi želeli da otputuju negde novom Hondom CR-Z.

Izvor: B92

Default images

Da bi ostvarili učešće u ovom medijskom projektu, potencijalni kandidati treba da posete pomenutu internet stranicu, gde će moći da navedu vrstu svog putovanja, odnosno vožnju na koju bi hteli da odu Hondom CR-Z.

Plan putovanja u potpunosti zavisi od učesnika, koji će možda poželeti da zaprosi svoju devojku u Parizu, povede svoju grupu na dobrotvorni koncert, istraži svoje poreklo da bi pronašao davno izgubljenog rođaka ili jednostavno ode na putovanje o kome je oduvek sanjao.

Kada podnesu prijave, učesnici mogu da promovišu plan svog putovanja na Internetu putem medijskog kanala po svom izboru.

Internet strana „Proživite svaki litar” učesnicima će omogućiti da preuzmu alatke kojima će promovisati svoju ideju porodici, prijateljima, kolegama i široj društvenoj zajednici.

Ovaj događaj će pružiti priliku ljudima širom Evrope da vide, a nekim učesnicima i da voze ovaj kupe.

Za vreme trajanja ovog projekta, nagrađivani švajcarski reditelj Klaudio fon Planta (Claudio Von Planta), snimiće jedinstveni dokumentarni film o avanturama onih čije priče o potencijalnom putovanju budu izabrane.

Honda CR-Z će biti opremljena kamerama koje će snimati iskustva učesnika u ovom zanimljivom projektu za vreme njihovog putovanja po Evropi.

Klaudio i njegova filmska ekipa pratiće učesnike ove kampanje tokom putovanja koje su oduvek želeli da ostvare, a njihove reakcije, emocije i iskustva biće zabeleženi i izmontirani u dugometražnom filmu..

Reditelj će raditi sa nezavisnim panelom blogera koji će se pridružiti timu kompanije Honda prilikom izbora učesnika koji će se vršiti na osnovu popularnosti učesnika i ocene prijava.

Projekat će biti aktuelan tokom maja, pre nego što model CR-Z uđe u prodaju, dajući javnosti direktan uvid u prvi svetski hibridni automobil sa šestostepenim ručnim menjačem.

Potpredsednik kompanije „Honda Motor Europe”, Ken Ker (Ken Keir) to objašnjava ovako: „Osećamo da je CR-Z savršeni automobil za društvenu kampanju u medijima, jer predstavlja kombinaciju niske emisije štetnih gasova i zabavnog iskustva u vožnji. Mogućnost da se dinamika automobila uskladi sa konkretnom situacijom pomoću sistema vožnje sa tri različita režima Honde CR-Z, znači da će akteri našeg filma uživati, kako u gradu, tako i na otvorenom putu.”

Prijavljivanje je počelo, a krajnji rok za njihovo podnošenje je 15. mart 2010. Pravo učešća imaju svi oni koji imaju originalnu želju i viziju svog putovanja, nezavisno od toga u kojoj evropskoj zemlji žive.

Putovanje počinje u maju, a zainteresovani će moću da posmatraju avanture uživo na internet stranici „Proživite svaki litar“.

Pročitajte više o Hondi CR-Z

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: