Automobili

Sreda, 06.07.2011.

07:52

VW u Kanu nagrađen za kreativnost

Volkswagen je dobio veliki broj nagrada na svetskom festivalu kreativnog oglašavanja, 58. "Međunarodnom festivalu kreativnosti" u Kanu.

Izvor: B92

Default images

Najveći evropski proizvođač automobila osvojio je ukupno 34 prestižna "lava" u zlatnoj, srebrnoj i bronzanoj kategoriji.

Volkswagen je osvojio "Titanijumskog Lava" za kampanju "Think Blue" – uticaj na životnu sredinu i inicijativu održivosti. "Sila", izuzetno uspešna TV reklama za Passat, osvojila je tri nagrade - dve zlatne i jednu bronzanu.

"Ovo je neverovatan uspeh i vrlo smo ponosni jer nagrade predstavljaju veliko priznanje za naš rad. Ova 34 "lava" su direktan rezultat našeg opredjeljenja za inovaciju i kreativnost na svim područjima," rekao je Luka de Meo, direktor marketinga VW Grupe i direktor marketinga Volkswagen putničkog programa.

Osim "Titanijumskog Lava", ukupno osam "zlatnih lavova" i 14 srebrnih nagrada u je stiglo u ruke Volkswagena. Stručnjaci za oglašavanje su počastili proizvođača automobila sa jedanest "Bronzanih Lavova".

Volkswagenov kreativni rad iz celog sveta je bio prisutan na festivalu. Kampanje iz SAD-a, Australije i Novog Zelanda su predstavljane, kao i one iz Nemačke, Holandije, Švedske, Norveške, Engleske, Kine, Argentine i Brazila.

De Meo je prokomentarisao: "Ovo pokazuje da Volkswagen ima globalni uspeh i postavlja vrlo visoke standarde. To je naravno moguće samo uz jake partnerima, tako da je moja zahvalnost upućena svim agencijama koje su učinile sjajan posao u realizaciji naših ideja."

Saznajte zašto je Greenpeace protiv Volkswagena

Pročitajte više o novom VW Passatu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: