Život

Ponedeljak, 12.02.2024.

13:55

Diznijeva zvezda u kritičnom stanju VIDEO

Klizalica programa "Dizni na ledu" programa, završila je u bolnici u kritičnom stanju, nakon stravičnog pada koji je doživela tokom izvođenja koreografije.

Izvor: B92

Diznijeva zvezda u kritičnom stanju VIDEO
Foto: Shutterstock/Sergey Nivens

Klizačica, koja je tumačila lik Bel u programu "Magija u zvezdama", povređena je tokom predstave u "Target Centru" u Minesoti. Odmah je prevežena u bolnicu "Hennepin County Medical Center" i to u kritičnom stanju, ali se, prema izveštaju "KARE 11", vratila u normalu do nedelje.

Priroda povreda plesačice još uvek nije poznata, ali svedoci su TV stanici rekli da je delovala "nestabilno" pre nego što je doživela pad.

Snimci nesreće pokazali su da je klizačica navodno imala "napad" na ledu, dok je plesač koji tumači Zver bio uz nju sve dok nisu stigli lekari. Žena iz publike, Beka, koja je dovela svoju decu na predstavu, rekla je da su se potrudili da njen pad ne utiče na dalji tok šou programa za decu.

"Podigao ju je u vazduh. Delovala je nestabilno i od jednom je pala. Beskrajno sam im zahvalna što su se potrudili da se događaj neometano nastavi", rekla je Beka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: