Život

Ponedeljak, 12.02.2024.

09:05

Debakl pevača na Superbolu: Fanovi potpuno razočarani VIDEO

Ašerov nastup na poluvremenu Superbola izazvao je brojne polemike.

Izvor: B92

Debakl pevača na Superbolu: Fanovi potpuno razočarani VIDEO
Foto: Profimedia

Naime, fanovi su bili razočarani njegovim nastupom. Nezadovoljstvo proističe iz činjenice da je ozvučenje bilo loše i da se Džastin Biber nije pojavio.

Fanovi su okarakterisali nastup kao "haos" zbog toga što izvođača uopšte nisu mogli dobro da čuju. S obzirom da je ovo jedan od najvažnijih događaja u godini, smatra se da je ovaj propust bio nedopustiv.

Muzika je bila previše glasna, a mikrofon je ispuštao čudne zvukove. Oni koji su bili u publici ističu da se situacija malo poboljšala kada je na scenu stupila Ališa Kiz. Ašer je pevao hitove "Yeah!" i "Love in tihis Club", a pridružili su mu se Ališa Kiz, Ludacris i Lil' Džon. Međutim, Džastin Biber se nije pojavio iako su svi to očekivali. Pogledajte kako je izgledao nastup.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: