Život

Četvrtak, 08.02.2024.

10:36

Daje seksualne usluge penzionerima besplatno: Ovo je razlog FOTO

Viskonsin Tif (35), kreatorka provokativnog sadržaja, ostvaruje mesečni prihod od oko 80.000 dolara snimajući za platforme namenjene odraslima.

Izvor: B92

Default images

@wisconsin_tiff1

♬ original sound - WisconsinTiff
Viskonsin Tif, uprkos finansijskom uspehu, tvrdi da besplatno pruža svoje seksualne usluge starijim muškarcima.

"Nikada ne prihvatam novac od starijih muškaraca. Radim ovo iz zabave i to uključujem u svoj onlajn sadržaj koji moji pratioci vole da gledaju.", rekla je Tif.

Tif ističe svoje oduševljenje starijim muškarcima.

"Divim se mnogim kvalitetima koje stariji i iskusniji muškarci imaju. Njihova mudrost i različita iskustava koju su sticali godinama, moje snimke čini autentičnima i moji obožavatelji mogu da se povežu sa tim iskustvima", dodaje Tif. Osim toga, ona naglašava svoje zadovoljstvo radom sa penzionerima.

"Nikada neću prestati sa ovim što radim jer uživam u svom poslu iako su mišljenja podeljena. Ona je srećna jer penzioneri uživaju u njenom sadržaju i to im vreće radnost u život", dodala je lepotica, a piše "Dejli Star."

Tif tvrdi da je jedan od retkih kreatora u industriji za odrasle koja svakodnevno objavljuje svoj sadržaj.

"Istina je da svom poslu morate svakodnevno da se posvetite, a ukoliko ga volite to vam neće predstavljati nikakav problem", dodaje Tif. Tako je istina da nikada nećete raditi ni dana u životu ako zaista uživate u onome što radite."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

12 h

Podeli: