Scena seksualnog odnosa mlade glumice i starijeg kolege razbesnela ljude VIDEO

Društvene mreže bruje o eksplicitnoj sceni seksualnog odnosa Džene Ortege i Martina Frimena u filmu "Miller's Girl".

Život

Izvor: B92

Sreda, 07.02.2024.

18:28

Scena seksualnog odnosa mlade glumice i starijeg kolege razbesnela ljude VIDEO
Foto: Profimedia/Lions Gate/Courtesy Everett Collection

Izgleda da je ista izazvala burne reakcije i sve to zbog 30 godina razlike između glumca i glumice.

Džena Ortega i Martin Frimen u filmsom ostvarenju "Milerova devojka" razvijaju i više nego komplikovan odnos, pre svega jer je on njen profesor, a ona je studentkinja.

Iako je u pitanju film, scena odnosa Ortege i Frimena postala je burna tema na Tviteru, najviše zbog razlike u godinama, navodi Sun.

Kako piše, mnogo je komentara koji nisu pozitivni, a samo neki od njih su i sledeći: "Samo ću reći da kad je Martin imao 40 godina, Džena je tad tek napunila deset", "Ljudi, ovo je erotski triler, tako da ne znam šta ste očekivali", "Ovo je možda nešto najodvratnije što sam ikad video", "Deda naskočio na dete".

Film "Mierova devojka" je odmah posle debitovanja, 26. januara, proglašen za najgori film godine, a nakon ovih komentara, verujemo da se stanje neće promeniti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: