Život

Utorak, 06.02.2024.

08:55

Nostradamusovo predviđanje: Sve je pogodio

Francuski astrolog koji je predvideo buduće događaje, Nostradamus, predvideo je abdikaciju kralja Čarlsa III.

Izvor: B92

Nostradamusovo predviđanje: Sve je pogodio
EPA-EFE/Andy Rain

Nakon što je kralju Čarlsu III dijagnostikovan kancer, radoznalost oko njegovog pominjanja u Nostradamusovoj knjizi "Proročanstva" raste iz dana u dan.

Jedan od pasusa u knjizi glasi da će "kralj ostrva" biti "isteran silom", a stručnjaci su procenili da se ovo odnosi na kralja Čarlsa III.

Prema predviđanju, nakon 75-godišnjeg izlaska iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. veka tvrdio je da će monarha naslediti "onaj koji neće imati žig kralja“, sugerišući da će Hari zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama. Podsetimo, britanskom monarhu je dijagnostikovan kancer nakon operacije uvećane prostate. Međuitim, vrsta raka od koje Čarls boluje nije objavljena javnosti, ali je rečeno da će za sada napustiti sve svoje dužnosti uprkos njegovoj volji da nastavi da radi.

Prema izvorima medija princ Hari je na putu da se nađe sa ocem, nakon što ga je on "lično" obavestio o svom zdravstvenom stanju, piše "republicworld."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: