Vesti -

Bivši verenik Paris Hilton progovorio o njihovom raskidu

Dok je Paris Hilton ovih dana u fokusu zbog dolaska njene druge bebe, ćerke London, na svet, nekadašnji verenik bogatašice Kris Zilka privukao je ogromnu pažnju pošto je progovorio javno o njihovom raskidu iz 2018. godine.

Izvor: 24sedam
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

On je usledio nakon što je glumac „osetio da treba da se odrekne nečega bez čega ne može da živi".

Ipak, nju ne krivi za krah njihove ljubavi, već sebe. Takođe, napominje, nikada joj se zbog svega što je bilo nije izvinio.

U to vreme, naime, on je svoj posao stavio po strani „za njih, ne bi li uspeli", ali je prilično brzo shvatio da ne može tako zauvek. Veridba je propala kroz oko 10 meseci.

"Očigledno sam je bio stavio na prvo mesto i ne kajem se, nimalo", naglasio je u „Ned's Declassified Podcast Survival Guide-u" on, čija se tadašnja izabranica potom udala za Kartera Reuma 2021, te dobila uz pomoć surogata najpre sina Reuma, a onda i naslednicu London.

"Nikad joj se nisam izvinio za to što nisam bio zahvalan na svemu što mi je pružila. Bilo nam je divno", dodao je onda Zilka, koji je posle ove romanse potpisao ugovor o poverljivosti, ali ga to mnogo i ne opterećuje jer „svakako nema ništa loše da kaže" na tu temu.

Sa druge strane, Paris je svojevremeno govoreći o njihovom rastanku kazala kako je to bila „najbolja odluka koju je donela".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 223 idi na stranu