Život

Nedelja, 10.12.2023.

15:18

Bila je tinejdž zvezda, a onda je završila na psihijatriji: Viđena nakon mnogo vremena FOTO

Glumica Amanda Bajns ovih dana viđena je na ulicama Los Anđelesa, a mnogi su primetili da je promenila imidž.

Izvor: story.hr

Bila je tinejdž zvezda, a onda je završila na psihijatriji: Viđena nakon mnogo vremena FOTO
Foto: Profimedia

Naime, tinejdžerka je kosu ofarbala u platinasto plavu. Iako je zadržala ozbiljan izraz lica, delovala je srećno, a ovo je ujedno i prvi put da su je videli otkako se u julu prijavila u centar za mentalno zdravlje, prenosi Page Six.

Inače, Bajnsova pati od bipolarnog poremećaja i ranije je konzumirala razne opijate. Bila je i u psihijatrijskoj bolnici u martu ove godine kada je viđena kako sama i gola luta gradom. Očevidac je tada rekao: 'Amanda se šetala blizu centra Los Anđelesa u nedelju rano ujutro bez ikakve odeće.'. Mahnula je nepoznatom vozaču u autu i ​​rekla mu da je imala psihotičnu epizodu. Amanda je tada sama pozvala hitnu.

Podsetimo, Amandi je prošle godine zvanično prekinut devetogodišnji konzervatorski staž. Naime, glumičina majka je njen staratelj od 2013. godine, kada je bilo jasno da ima problema sa mentalnim zdravljem.
Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: