Život

Nedelja, 10.12.2023.

15:21

Selenu Gomez zbog izgleda urnisali na mrežama: Izvadi te implantate, pomutili su ti mozak

Selena Gomez prvi put je priznala da je imala estetski zahvat odnosno korekciju. Naime, ona je otkrila da je išla na tretman botoksom.

Izvor: Jutarnji.hr

Selenu Gomez zbog izgleda urnisali na mrežama: Izvadi te implantate, pomutili su ti mozak
Foto: Profimedia

O tome je govorila tokom onlajn diskusije sa svojim fanovima koji su zabrinuti zbog njene veze sa muzičkim producentom Benijem Blankom.

Spomenula je botoks kao odgovor na komentar u kome se pominje njen izgled.

"Morate da izvadite te filere/implantate iz obraza. Izgleda da su vam isprali mozak", napisao je jedan komentator.

"Hahahaha, imam botoks. Ćao devojko", odgovorila je pevačica i glumica koja nikada nije govorila o podmlađivanju i estetskim zahvatima.

Ona je takođe odgovorila na neke druge komentare svojih fanova, uključujući i onaj koji je ličio na njen komentar od pre nekoliko godina.

"Ako ne možete da se nosite sa mržnjom, prestanite da objavljujete slike svog dečka - to bi trebalo da bude nešto posebno, samo između vas dvoje. Ne ljutite se na svoje fanove. Oni vas vole", napisao je jedan fan.

Selena je, zapravo ranije napisala skoro identičan post kada je Džastin Biber započeo vezu sa Sofijom Riči, ćerkom Lajonela Ričija. Njeni fanovi su ih napali sa svih strana, bilo je čak i rasističkih uvreda na račun Sofije Riči. Mislili su da je Selena jedina za Džastina. Mnogi i danas tako misle, iako je već pet godina u braku sa Hejli Boldvin.

Ali očigledno nije razumela na šta njen "fan" aludira jer je ispod objave napisala: „Nisam ljuta. Tako je već šest meseci. Uvek ću braniti svoje prijatelje i fanove, dok ne umrem. "

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: