Život

Subota, 09.12.2023.

18:41

Madona na poslednjem koncertu priznala: Suočava se sa još jednim zdravstvenim problemom

Madona je završila poslednji deo svoje evropske turneje u O2 areni i rekla fanovima da je „prošla kroz pakao“ sa još jednim zdravstvenim problemom.

Izvor: cdm.me

Madona na poslednjem koncertu priznala: Suočava se sa još jednim zdravstvenim problemom
Foto: Profimedia

Naime, u pitanju je koleno, a kraljica popa je na turneji nosila čak i protezu za nogu, ali nije dozvolila da je to spreči da pleše.

Izvodeći hitove iz svoje četiri decenije duge karijere, Madona je pravila i velike pauze da ćaska sa svojim vernim fanovima, piše Miror. Ona je tako priznala da je "prošla kroz pakao" sa nogom nakon što je pretrpela zastrašujući zdravstveni problem ranije ove godine kada je dobila tešku bakterijsku infekciju.

Turneja pevačice nagrađene Gremijem sastoji se od 78 nastupa u 15 zemalja, sa 24 izvođača na sceni.Turneja je počela u londonskoj O2 Areni 15. oktobra, a završiće se u Meksiko Sitiju u aprilu sledeće godine. Turneja je prvobitno trebalo da počne na leto, ali je morala da bude odložena zbog Madoninog zdravstvenog stanja.

Podsetimo, pop zvezda je u junu hospitalizovana nakon što se suočila sa ozbiljnom bakterijskom infekcijom koja je dovela do toga da je nekoliko dana boravila na intenzivnoj nezi.

Na sreću, Madona je uspela da se brzo oporavi i vrati na turneju za samo nekoliko meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: