Život

Subota, 09.12.2023.

12:12

"MasterChef Srbija" počinje 21. decembra na Tv Prva: Imaš li recept za pobedu? VIDEO

"MasterChef Srbija", najbolji kulinarsko-takmičarki šou program, premijerno kreće sa emitovanjem u četvrtak, 21. decembra na Prvoj televiziji!

Izvor: B92

Foto: Tv Prva

Najbolji prema mišljenu stručnog tročlanog žirija, na kraju sezone poneće laskavu titulu pobednika prvog MasterChef Srbija i biće bogatiji za 50 hiljada evra.

Ovaj kulinarsko-gastronomski šou je jedan od najgledanijih programa u celom svetu, a u Australiji i Brazilu ruši sve rekorde u gledanosti. Format se proizvodi u 40 zemalja, a emituje u više od 150 država. Sada su se toj velikoj ekipi priključili Srbija i Prva televizija.

Žiri je sastavljen od vrhunskih majstora kuhinje koji će bez ustručavanja ocenjivati jela izabranih takmičara, koji za određeno vreme moraju da pripreme ukusne zalogaje i zadovolje visoke standarde članova žirija.

Kroz "MasterChef Srbija" gledaoci će imati prilike da upoznaju rtazličite karaktere, životne priče, brojne talente i veštine kandidata koji će zajedno prolaziti kroz napeto takmičenje koje će trajati sve do velikog finala kada ćemo dobiti pobednika prve sezone ovog svetskog šoua u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: