Život

Četvrtak, 07.12.2023.

12:35

Preminuo poznati glumac iz serije "Peaky Blinders"

Zvezda serije "Peaky Blinders" preminula je u ranim jutarnjim satima, osam nedelja nakon što mu je dijagnostikovan tumor na mozgu.

Izvor: B92

Preminuo poznati glumac iz serije
Foto: Profimedia

Britanski pesnik i pisac Bendžamin Sefanija preminuo je u 65. godini, saopštila je njegova porodica.

Zvezda serije "Peaky Blinders" preminula je u ranim jutarnjim satima, osam nedelja nakon što mu je dijagnostikovan tumor na mozgu.

U izjavi koju je podelila na njegovim društvenim mrežama, njegova porodica je navela: "Sa velikom tugom i žaljenjem objavljujemo smrt našeg voljenog muža, sina i brata u ranim jutarnjim satima."

"Bendžaminova žena je bila uz njega sve vreme i bila je sa njim kada je preminuo. Podelili smo sa njim svet i znamo da će mnogi biti šokirani i ožalošćeni ovom vešću.
Bendžamin je bio pravi pionir i inovator. Toliko je dao svetu. Kroz neverovatnu karijeru koja uključuje ogromnu količinu pesama, literature, muzičke televizije i radija, Bendžamin nam ostavlja radosno i fantastično nasleđe", piše "Dejli mejl" (Daily Mail).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: