Život

Sreda, 06.12.2023.

11:39

Hrvatski pevač priznao da nije čuo za Aleksandru Prijović: "Pusti muziku, prodala je pet dvorančuga"

Frontmen benda Majke Goran Bare poželeo srpskoj pevačici "još deset puta toliko Arena".

Izvor: glazba.hr

Hrvatski pevač priznao da nije čuo za Aleksandru Prijović:
Foto: Pera/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović napravila je pometnju u regionu - koncerti u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu su bili među najposećenijim, a na poslednjim nastupima u Hrvatskoj na bini su joj društvo pravili kolege i koleginice iz Srbije i Hrvatske.

Uz Priju su Hrvati slušali i Acu Pejovića, Teu Tairović, Lepu Brenu, Jelenu Rozgu... a u publici su se našle i rijaliti zvezde koje su dva puta dolazile na koncert, odnosno "lepotice" koje su napravile pometnju tek posle koncerta.

Sada je za hrvatski sajt Glazba.hr, u jednom delu velikog intervjua, svoje mišljenje o Aleksandri Prijović izneo i pevač Majki Goran Bare.

"Nisam čuo za dotičnu umetnicu, ali ako je rasprodala pet puta po, šta ja znam, dvadeset hiljada ljudi – svaka joj čast! Ja joj želim da još barem šest, ma želim joj da još za deset puta više obori svoj sopstveni rekord kao što Jusein Bolt obara sopstvene rekorde. A pustimo pesme sad, pesme su verovatno jako popularne čim je mogla toliko puta rasprodati dvorančugu od dvadeset i pet hiljada ljudi. Svaka joj čast!.

Hrvatski pevač je tokom pandemije korona virusa ispričao je da se našao na rubu siromaštva budući da su mu bili otkazani svi nastupi i tražio je bilo kakav posao, ali mu se niko nije javio.

U javnosti i je često ranije govorio o svojim problemima i porocima, otkrio je da je bio zavisnik od narkotika i da je njegova prva supruga Mirjana preminula je od predoziranja heroinom pre 26 godina.

Iako je svašta doživeo tokom svoje bogate karijere duge skoro 40 godina, gubitak supruge s kojom je bio tek dve godine u braku najveći mu je i najbolniji udarac koji mu je život zadao. Nakon toga je, kaže, doživeo nervni slom.

"Žalim najviše za ženom. Ja sam tada doživeo nervni slom. Probudio sam se pored nje, ali ona nije spavala, nego je bila mrtva kraj mene i to me je tako skršilo da ne možeš izaći iz kreveta. Ne zanima te ni dete, ni roditelji, i najviše bi voleo da te nema. Kad sam to osetio, doktori su mi rekli da bolujem od manične depresije i onda dobiješ brdo tableta", ispričao je Bare u intervjuu za TV Una i rekao kako je samo tog dana, pre intervjua, popio 27 tableta.

Njegov sin, iz braka koji se tragično završio, danas ima 27 godina i redovno se čuju, ali nisu bliski. Sin mu je završio dva fakulteta i na njega je ponosan. A što se tiče društvenog života, rekao je da više nema nijednog prijatelja ni prijateljicu, jer su svi umrli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: