Život

Sreda, 06.12.2023.

10:17

Dečko šrafcigerom skidao katanac sa Mosta ljubavi: "Tri godine izigravam idiota..." VIDEO

Na čuvenom mostu ljubavi u Vrnjačkoj banji desila se jedna neverovatna situacija. Vidno uznemiren čovek pokušavao je da ukloni katanac.

Izvor: B92

Dečko šrafcigerom skidao katanac sa Mosta ljubavi:
Foto: Shutterstock/SanjaBSt

"Gde je? Gde je j.... katanac... Tri godine ja izigravao idiota, ona na večnu ljubav se klela...Zaključali ljubav... Ti majku... Evo ga M. i B.", čuje se na video-snimku koji obilazi Srbiju.

Tako su svoju ljubav "zaključali" M. i B., ali posle tri godine, kako se saznaje od besnog momka, od osećanja ostao je samo katanac pa je on lično došao da ga skine s mosta, i to šrafcigerom!
@nemanja_stanojkovic95 Koga li je razveo 😂#fyp#fy#foryou#dimidimi#tiktoksrbija#tiktokbalkan#viral#fun#funny#justforfun#tiktok#balkan#funnyvideos#videos#challenges ♬ original sound - Nemanja Stanojkovic

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: