Život

Utorak, 05.12.2023.

15:09

Žena kažnjena bičevanjem zbog seksa pre braka: Sto udaraca i to na javnom mestu VIDEO

U Indoneziji, kao i u većini muslimanskih zemalja, praksa kaznjavanja žena koje imaju seksualne odnose pre braka može varirati i zavisi od lokalnih zakona i interpretacija verskih normi.

Izvor: B92

Žena kažnjena bičevanjem zbog seksa pre braka: Sto udaraca i to na javnom mestu VIDEO
Ilustracija,Foto: Shutterstock/airdone

U nekim zajednicama, moguće su stigmatizacija i društvena osuda, dok zakonske kazne obično zavise od specifičnih propisa regije.

Sada je na društvenim mrežama isplivao jedan mučni snimak na kojem se vidi kako je nesrećna žena kao kaznu za stupanje u seksualne odnose pre braka dobila sto udaraca bičem!

Ona je sedela mirno dok ju je jedan muškarac bičevao, a ostali držali. Inače ovo je bilo javno, dok su očevici nemo posmatrali i snimali ovaj gnusan događaj. Inače, u nekim područjima, kazne za predbračni seks mogu uključivati društvene sankcije, poput osude zajednice ili porodice. Zakonske kazne, ako postoje, mogu uključivati novčane kazne ili druge oblike disciplinovanja.

Važno je napomenuti da je Indonezija raznovrsna zemlja s različitim kulturnim, etničkim i verskim grupama, što može uticati na lokalne norme i prakse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: