Život

Ponedeljak, 04.12.2023.

15:30

Britni ponovo šokira: Objavila eksplicitan snimak, polugola se uvija u krevetu, sve se vidi VIDEO

Britni Spirs je na svom Instagram profilu objavila još jedan snimak u nizu u oskudnom izdanju.

Izvor: B92, 24sata.hr

Britni ponovo šokira: Objavila eksplicitan snimak, polugola se uvija u krevetu, sve se vidi VIDEO
Foto: Shutterstock/DFree

Naime ona se snimala uvijajući se golišava u svom krevetu pod izgovorom da je oduševljena novim puš ap Victoria's Secret grudnjakom.

"Konačno sam našla grudnjak Victoria's Secret-a koji nije bolan za nošenje! Volim puš ap grudnjake, ali ne volim napunjene. Ovaj je genijalan. Podiže grudi i nema podlogu. Takođe je napravljen od svile. Uopšte se ne osećam kao da ga nosim, ​​a prelepa je boja", napisala je 42-godišnja bivša pop princeza dok su u fokusu videa upravo njene grudi ali se vidi i ostatak tela u donjem vešu.

"Četrdesete mi mogu popuš*** ku***. Ove godine sam napunila šest godina. Ionako se osećam kao da imam šest godina", dodala je.

Popularna pevačica na svom Instagram profilu inače redovno objavljuje polugole, pa čak i potpuno gole fotografije, čime šokira svoje fanove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: