Život

Nedelja, 03.12.2023.

17:04

Dua Lipa raskinula sa 14 godina starijim dečkom

Dua Lipa(28) raskinula je sa rediteljem Romenom Gavrasom (42) posle burne osmomesečne romanse, piše The Sun.

Izvor: index.hr

Dua Lipa raskinula sa 14 godina starijim dečkom
Foto: EPA/ VICKIE FLORES

Poznata pevačica potvrdila je da se zabavlja sa bivšim dečkom Rite Ora još u martu kada su uslikani kako zajedno šetaju kući sa revije Saint Laurent na Nedelji mode u Parizu.

Dua i Romen su se rastali posle leta ljubavi“, rekao je izvor i dodao da pevačica želi da se fokusira isključivo na svoju muziku kada je pred izdavanjem trećeg albuma.

"Roman je Duu smatrao radoholičarkom, ali ona neće usporiti ni zbog čega ni zbog koga“, nastavio je izvor.

Sada već bivši par poslednji put je viđen prošle nedelje kada im se pridružio brat Dua Lipe, Gjin. Dua Lipa je svojevremeno objasnila da će njen sledeći album biti "zaista ličan".

"To su različiti osjećaji i emocije koje sam imala kad sam bila slobodna. Takođe, to je razumevanje. Razumeti šta želite, šta trebate i šta zaslužujete. Polazi iz faze shvatanja onog kad si slobodan u potencijalno novu vezu. Onda slede oni rani dani kad ćeš videti istinu iza nekoga – jesu li stvarni ili ne. Ili ko su oni", otkrila je pevačica. Podsećanja radi, Dua Lipa se proslavila svojim debi albumom Dua Lipa i poslednjim albumom Future Nostalgia.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: