Život

Nedelja, 03.12.2023.

14:35

Snimak sa koncerta Aleksandre Prijović hit na mrežama: Baka peva i skače iz sve snage VIDEO

Aleksandra Prijović je održala drugi od pet u nizu koncerata u Zagrebu i svoju publiku još jednom oduševila svojim nastupom i emocijama.

Izvor: B92, Kurir

Snimak sa koncerta Aleksandre Prijović hit na mrežama: Baka peva i skače iz sve snage VIDEO
Foto: Pera/ATAImages

Hrvati su željno iščekivali još jedan spektakl, a ljudi su na samom početku pristizali iz celog regiona.

Aleksandra je pokušavala da suzdrži svoje emocije i ne zaplače se kao svaki put do sada ali joj to nije pošlo za rukom, te su svi sa njom i plakali i pevali kao jedno.

S obzirom da je Prijovićka iz mlade generacije pevača gotovo većina je očekivala da će se upravo omladina naći u prvim redovima ali je jedna žena dokazala da ne postoji pra

vilo.

Na mrežama kruži snimak bake koja se veseli i peva uz Parijine pesme kao da ima 20 godina.
@extrafm Na ovo mislimo kad kažemo da Priju slušaju sve generacije 🫠😊 #aleksandraprijovic #extrakoncertgodine #arenazagreb #concert #zagreb #croatia #extrafm #fyp #foryoupage #tiktokgrandma ♬ original sound - Extra FM
Bakica je uživala sa mladima i pevala od prve do poslednje reči Prijine pesme, a sudeći po snimku uživala je u koncertu srpske pevačice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: