Život

Subota, 02.12.2023.

09:55

Incident na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu; oglasila se pevačica

Aleksandra Prijović juče je održala prvi od koncerata u nizu u zagrebačkoj Areni koja je bila dupke puna. Jedan manji incident ipak je obeležio ovu prvu koncertnu noć.

Izvor: B92, Jutarnji.hr

Incident na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu; oglasila se pevačica
Foto: Pera/ATAImages

Naime, jedna devojka iz publike krenula je iz partera da se penje na binu, verovatno kako bi pozdravila pevačicu čiji je očigledno fan, međutim, obezbeđenje je brzo reagovalo i sklonilo je. Pevačica je sa bine videla šta se događa, a po završetku koncerta izjavila je da joj je žao što su devojku sklonili sa stejdža.

"Devojka je izašla na scenu, što se naravno dešava na koncertima. Kada sam shvatio šta se dešava, bilo mi je žao što se popela i nije prišla meni. Kada sam joj rekla da dođe, nisam je više videla", rekla je Aleksandra Prijović o devojci koja je pokušala da se popne na binu tokom prvog koncerta u zagrebačkoj Areni.

Obezbeđenje je odvelo devojčicu, a kada je Aleksandra to shvatila, otišla je da proveri šta se dešava. I nju je pozvala na scenu, ali devojke više nije bilo.

"Mogla si da budeš na sceni i da ostaneš sa mnom", poručila joj je na koncertu Aleksandra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: