Život

Subota, 02.12.2023.

09:33

Bijonse obradovala fanove novim singlom, a ima i poruku za hejtere: "Odjeb*** od mene" VIDEO

Popularna pevačica i dobitnica Gremija, Bijonse, nakon premijere svog filma „Renaissance: A Film by Beyonce”, objavila je i singl „My House”. To je još jedna pesma koja propoveda važnost ljubavi prema sebi, zajednice i želje da se izleči svet dok hejterima govori da odj*** od nje.

Izvor: Jutarnji.hr

Bijonse obradovala fanove novim singlom, a ima i poruku za hejtere:
Foto: Profimedia

Pesma kombinuje muzičke stilove koji podsećaju na hit iz 2016. godine "Formation". Pevačica je obradovala svoje fanove izlaskom novog singla, pogotovo što to nisu očekivali, a ovih dana svi su pričali samo o njenim filmskim premijerama.

Na premijeri u Samjuel Goldvin teatru u Los Anđelesu na premijeri njenog filma pojavile su se zvezde poput Keli Rouland, Lori Harvi, Gabrijel Junon, Vanesa Brajant i Vini Harlou, kao i njenih roditelja Tine i Metjua Noulsa. Pevačica je blistala u srebrnoj Versaće haljini, srebrnim rukavicama i srebrnim sandalama sa potpeticom, dok joj je duga platinasta kosa padala niz leđa.

U Londonu su joj se pridružile Tejlor Svift i Blejk Lajvli.

Film prati njenu svetsku turneju od početka do otvaranja u Stokholmu i finala u Kanzas Sitiju. Turneju je ispatilo više od 2,7 miliona fanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: