Život

Subota, 02.12.2023.

08:43

Zvezda "Selling Sunset" imala spontani pobačaj nakon saobraćajke, sada tuži vozača

Rijaliti zvezda Brijana Tisi privukla je pažnju javnosti otkako se pridružila glumačkoj ekipi izuzetno popularnog rijalitija 'Selling Sunset', koji se prikazuje na Netfliksu. Mnogi ljudi su bili zainteresovani da prate detalje njenog neobičnog ljubavnog života, a posebno vezu sa komičarem Nikom Kenonom, poznatim i po braku sa pevačicom Marajo Keri i brojnim seksualnim vezama sa raznim ženama. Kenon, naime, ima 12 dece sa čak šest žena.

Izvor: Jutarnji.hr

Zvezda
Foto: Profimedia

Sada, Blast otkriva da je Bri Tisi podnela tužbu nakon saobraćajne nesreće, tvrdeći da je doživela pobačaj nakon nesreće u julu 2021. Zvezda 'Selling Sunset' je uključila "gubitak svog nerođenog deteta" na svoju listu "ozbiljnih povreda i štete." koje je pretrpela u nesreći, prema sudskim dokumentima do kojih je došao Blast.

32-godišnja Tisi tužila je drugog vozača za "fizičke povrede" i "troškove trenutnog i budućeg lečenja". Optužila ga je da je vozilom upravljao „nehajno i nemarno”, a ne „bezbedno i razumno”. Drugi vozač je u sudskom podnesku priznao da je poznata agentica za nekretnine pretrpela "navodni pobačaj" nakon što je drugo vozilo povuklo njen automobil.

U tužbi se takođe ne pominje ko je trebalo biti otac nerođenog deteta rijaliti zvezde. Šest meseci nakon saobraćajke, pojavile su se vesti da Tisi čeka dete sa Nikom Kenonom. U junu 2022. rodila im je sina.

Mali je bio Kenonovo osmo dete, a pre toga je imao blizance Marokana i Monro (12) sa bivšom suprugom Marajem Keri, kao i šestogodišnjeg sina Goldena i dvogodišnju ćerku Pauful sa Britani Bel. Dvogodišnji blizanci Sion i Zillion takođe su deo njegove porodice, a njihova majka je Ebi De La Rosa. Alisa Skot mu je rodila sina Zena, ali on je, nažalost, preminuo u decembru 2021. godine, kada je imao samo pet meseci.
Foto: Profimedia
Od Brinog porođaja, Kanonova porodica se povećala za još četiri člana. Imao je i ćerku Oniks (1) sa LaNišom Kol, ćerku Lepu (1) sa De La Rosom, sina Rajza (1) sa Britani Bel i ćerku Halo (11 meseci) sa Alisom Skot.

Tokom gostovanja na podkastu u junu 2022, Bri Tisi je pojasnila da ona i druge majke "nisu u kultu" i da je "otvorena" za još dece sa Kenonom.

„Želim i ne želim još jedno dete“, rekla je u junu, dodajući: „Deo mene želi da Legendari ima još jednog brata ili sestru, ali on ih već ima, tako da ne mislim da bi propustio. Ali teško je. "

Ne zna se tačno kada je počela njena romansa sa Kenonom, a jednom je otkrila da su bili „uključeni i isključeni godinama“ pre nego što su dobili Legendari.

"Uvek sam mu se vraćala. Samo ga poštujem i volim kao osobu. Ophodi se prema meni neverovatno", rekla je ona u martu 2022.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: